Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Maç Sonu: Zapata - Culio

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Bucaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında futbolcularımızdan Robinson Zapata ve Emmanuel Culio maçla ilgili görüşlerini belirttiler.

Zapata
basın toplantısında ise kendisine yönelik eleştiriler için ''Futbolun içinde her şey var. Bazen işler ters gidebilir. Hata yapılabilir. Goller yiyebilirsiniz. Önemli olan her geçen gün daha iyiye gitmek. Eleştirilere saygı duyuyorum. Benim için önemli olan daha çok çalışarak takıma daha olumlu şeyler verebilmek'' dedi.

Galatasaray'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Zapata
''Galatasaray'a gelmek büyük bir rüya ve önemli bir şey. Burada olmaktan mutluyum. Her geçen gün daha iyi şeyler yapmak istiyorum'' şeklinde konuştu.

Maçın tek golünü atan Culio ise şunları söyledi: "Galatasaray çok büyük bir camia içerde gösterdiği performansı
arkadaşlarımızla konuşuyoruz ve çözmeye çalışıyoruz. Aynı performansı deplasmanda da göstermek için elimizden geleni yapacağız."

Galatasaray forması altından elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştığını belirten Arjantinli futbolcu
taraftarın sevgisi de bu yüzden olabilir. Oynadığım sürece bu şekilde mücadele edeceğim" diye konuştu.

Culio
''Önce eşimin yanına giderek sevincimi paylaşmak istedim ama sonra maça gelmediği aklıma geldi. Ben de yedek kulübesine ve Insua'ya gittim'' dedi. <div>

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)