Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Maç Sonu: Gheorghe Hagi

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Bucaspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi şunları söyledi.

Gheorghe Hagi
"Zor bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Rakibimiz son haftalarda iyi maçlar kazandı. İlk devre yavaş oynadık. Oyuncularla devre arasında konuştuk. İkinci yarı tempolu oynamaya başladık. Sonuçta galibiyeti elde ettik. Son bölümde Bucaspor golleri kaçırdı. İkinci yarıdan memnunum. Güzel galibiyet aldık. Çok önemli bir üç puan aldık." diye konuştu.

Gheorghe Hagi bir soru üzerine
"Bu takımın hocası benim. Kararları ben alıyorum. Sistem hakkında kararları ben alıyorum. Kimin oynayacağını ben seçiyorum. Bunun için bu takımın başındayım." dedi.

Hagi
"Başkan benimle dün konuştu. Bugün için maça gelemeyeceğini söyledi. Bana başarılar diledi. Güvenin tam olduğunu ifade etti. Onun hakkında ne konuşuluyorsa her şey spekülasyondur. Bunun arkasındakiler kulis oyunlarıdır. Şu anda bulunduğumuz noktada maksimum çalışıyorum. Bununla mutluyuz." diye konuştu. <div>

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)