Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Kriz aşıldı

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Başkan Ünal Aysal
hem yönetimine mesaj gönderdi.

Melo transferi sonrası Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ile yönetici Sedat Doğan’ın eleştirisi ile patlak veren ve önceki gün Teknik Direktör Fatih Terim’in zehir zemberek açıklamaları ile ayrı bir boyut kazanan kriz nihayet aşıldı.

Sedat Doğan ile birlikte krizin baş aktörlerinden olan ve Melo’nun maliyetini yönetim kurulunda tartışmaya açan Asbaşkan Adnan Öztürk
çok çalışmak gerekiyor. Biz de yoğun bir şekilde görevlerimize odaklanarak mesai harcıyoruz. İki üç cümleye odaklanıp yol haritamızdan vaçgeçmeyiz. Kimse Galatasaray’da kriz ve karışıklık beklemesin. Boşuna zaman kaybı olur†ifadelerine yer verdi.

Milliyet’in de konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Öztürk
“Mezarlıkta başka türlü nasıl bir fotoğraf verilebilirdi ki? El sıkıştık zaten†ifadesini kullandı.

Aysal memnun

Öztürk’ün dün yaptığı yazılı açıklamasından memnun kalan Başkan Ünal Aysal’ın ise
“Ali Sami Yen’in anma töreninden sonra da telefonla konuştuk. Yaptığı yazılı açıklama için de beni aradı ve görüşümü aldı†ifadesini kullandı. <div>

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

seninki kaç santim?

KingHeartless > Crysis Nova

http:/www.kacsantim.org/balik/EmreBerkAkyol1301051984

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)