- Web sitesi
- www.twitter.com
Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan son resmi maçta
bu maçta giydiği kramponlar böbrek hastası çocuklar için açık arttırmaya sunuluyor. Kazım Kazım’ın kramponları 10 bin TL'lik başlangıç ile açık arttırmaya satılmaya başlanacak ve kramponlar bir ay sonunda en yüksek teklifi veren kişi veya kurumun olacak.
Medical Park Hastaneleri Göztepe Hastane Kompleksi Organ Nakli Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya katılan futbolcumuz Kazım Kazım
böbrek nakli bekleyen çocukların eğitimlerinde harcanacağını ifade etti.
Organ bekleyen hastaların hayata daha sıkı bağlanmalarının önemine değinen Kazım
“Onlara verilecek her destek hayata daha umutlu bakmaları için atılmış önemli bir adım olacak. Benim bu projemi hayata geçiren Galatasaray Kulübü'ne ve Medical Park Hastaneleri'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Kazım Kazım
o kadar iyi olacak." dedi.
Kazım Kazım
Çocuk Böbrek Vakfı gençlerinin dans gösterisinin ardından sona erdi.
“Kramponlar için bağış yapmak isteyenler
Çocuk Böbrek Vakfı’ndan Ayşe Çalhan’a başvurabilirler. İletişim için Çocuk Böbrek Vakfı’na 0212 660 60 11 numaralı telefondan ulaşılabilir.” <div>
Kazım Kazım
“Kramponlar için bağış yapmak isteyenler