- Web sitesi
- www.twitter.com
Muhalifler 59. maddeyi öne sürüp Polat’ın aday olamayacağını söylüyor. Başkan ise 9. maddeyle seçime girmeyi planlıyor.
Galatasaray camiası yeni dönemde neler yaşanacağını
işi daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor.
59. maddede “Aklanmayan başkan ile yönetim ve denetleme kurulu üyeleri
bir seçim dönemi geçmeden yeniden aday olamaz ve seçilemezler” diyor. Ancak tüzüğün 9. kısmında yer alan ‘Yürürlük ve Geçici Hükümler’ bölümündeki ‘Geçici Maddeler’ fıkrasının (G1.3) bendinde ise “Bu Tüzük’le sınırlandırılan veya ortadan kaldırılan haklara ilişkin eski Tüzük hükümleri 31 Aralık 2011 tarinihe kadar yürürlükte kalır” ifadesi yer alıyor. Yönetim işte bu hükümden yola çıkararak muhaliflerce ibra edilmeyerek seçime katılma haklarının ortadan kalktığı iddiasını çürütmeye çalışıyor.
‘İBRA’ DEĞİL ‘SEÇİLME’ İTİRAZI
Cimbom’da Adnan Polat’ın genel kurul kararını mahkemeye taşıyıp taşımayacağı da büyük merak konusu. Caimadaki genel kanı
Polat’ın seçime girmesi için ellerinden gelen çalışmayı gösterecekler. Sarı-Kırmızılılar’ı bu süreçte yine ‘karışık’ günler bekliyor.
DAVAYI 20 KİŞİ AÇIYOR
Adnan Polat eğer ‘mahkeme’ yolunu seçecek olursa bu sefer yönetim kurulundaki üyelerin en az yüzde 80’i buna kesin olarak karşı çıkacak. Ancak kulübe yakın kaynaklardan gelen diğer bir habere göreyse
yönetim bu kez ‘mali yönden ibra edilmeme’ durumuyla bile karşı karşıya kalabilir.
YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
Genel kurul tarafından idari yönden ibra edilmeyen Galatasaray yönetimi
açıklama yapmadan kulüpten ayrıldı.
FATURA HELVACI'YA
Galatasaray yönetimi
iktidar ve muhalefet partilerine mensup üyelerin işe karışması ve muhaliflerin stadın bitirilmesini çekememesi nedeniyle böyle bir çalışma içine girdiği görüşünde birleşildi.
Galatasaray camiası yeni dönemde neler yaşanacağını
59. maddede “Aklanmayan başkan ile yönetim ve denetleme kurulu üyeleri
‘İBRA’ DEĞİL ‘SEÇİLME’ İTİRAZI
Cimbom’da Adnan Polat’ın genel kurul kararını mahkemeye taşıyıp taşımayacağı da büyük merak konusu. Caimadaki genel kanı
DAVAYI 20 KİŞİ AÇIYOR
Adnan Polat eğer ‘mahkeme’ yolunu seçecek olursa bu sefer yönetim kurulundaki üyelerin en az yüzde 80’i buna kesin olarak karşı çıkacak. Ancak kulübe yakın kaynaklardan gelen diğer bir habere göreyse
YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
Genel kurul tarafından idari yönden ibra edilmeyen Galatasaray yönetimi
FATURA HELVACI'YA
Galatasaray yönetimi