Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Fatih Terimin 9 ası

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kafasındaki ilk 11'i yavaş yavaş belirliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yeni sezon öncesi yavaş yavaş kafasındaki ilk 11’i şekillendirmeye başladı.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre çok kötü geçen bir sezonun ardından idialı bir şekilde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılalar 4-1-41 formastında sahaya çıkacak. Galatasaray’da
teknik direktör Fatih Terim’in sahaya süreceği muhtemel 11 de hemen hemen belli oldu.

İŞTE O OYUNCULAR:

Fernando Muslera: Daha gelmeden camiayı heyecanlandıran Uruguaylı eldiven
yeri en garanti isim.

Tomas Ujfalusi (Emmanuel Eboue): Hazırlık döneminde çok iyiydi. Muhtemel sağ bek transferi halinde stopere kaydırılabilir.

Gökhan Zan: Mevcut kadroda Servet’in partneri konumunda. Sağ bek transferi halinde yerini Ujfalusi’ye kaptırabilir.

Servet Çetin: Yeni sezonda da savunmanın sigortası olacak. Yokluğu defansif açıdan sıkıntı yaratacak bir oyuncu.

Hakan Balta: Savunmanın sol kanadında formaya en yakın isim. Tecrübesi
onu bir adım öne çıkarıyor.

Felipe Melo: İlk maçındaki performansıyla sınıfı geçti. Orta alanın savunmaya yönelik kısmı Melo’dan sorulacak.

Sabri Sarıoğlu: Hazırlık maçlarında orta sahada oynadı
yeni yerine çok çabuk uyum sağladığı gözlendi.

Kazım: İstikrarı yakalaması halinde Fatih Terim’in vazgeçilmezleri arasına girebilecek potansiyele sahip.

Selçuk İnan: Sezonun flaş transferi Selçuk
duran top becerisi ve isabetli pas yüzdesiyle orta alanı kumanda edecek.

Arda Turan: Kaptan
sakatlık problemini tam anlamıyla atlatması halinde Fatih Terim’in en önemli kozu olacak.

Milan Baros (Johan Elmander) veya yeni transfer: Yeni oyun şablonuna göre forvet hattında Baros-Elmander rekabeti var. Muhtemel bir transfer
çekişmeyi daha da kızıştıracak. <div>

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

seninki kaç santim?

KingHeartless > Crysis Nova

http:/www.kacsantim.org/balik/EmreBerkAkyol1301051984

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)