- Web sitesi
- www.twitter.com
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim
Radyospor'a konuştu.
Liverpool maçının ardından basın toplantısında 'tarihi' açıklamalar yapan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim
oynanan futbol ve alınan sonuç da çok güzeldi; fakat bunun üzerine koyarak gitmek zorundayız. Daha yapacak çok işimiz var. Çok çalışmamız gerekir. Çok daha güçlü bir takım haline geleceğiz. Eksiklerimizi gidereceğiz' dedi:
BAZI AYRILIKLAR OLACAKTIR
- BİZİM
iyi oynadığı sürece sorun yok. Liverpool maçında da bunu yaptı. Fakat takım içerisinde bazı ayrılıklar olabilir. Ligin başlangıcının ertelenmesi de bazı arkadaşlarımızı biraz daha görmek açısından önemli bir süreç.
TFF'YE YARDIMCI OLALIM
- TÜRK futbolu olağanüstü ve sıkıntılı günler yaşıyor. TFF'nin aldığı karara herkes yardımcı olmalı. Şikayet etmeden işimizi yapmalıyız.
- 2000 ruhu yerine G.Saraylılık ruhunu getirmek çok daha önemli. Bütün çalışmalarım bunun üzerine.
TARAFTARLARIMIZA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
- Taraftarımıza önemli görevler düşüyor. Onlarla paylaşmak ve birlikte sevinmek güzel. Hatta üzüntünün onlarla olanı da güzel. Dolayısıyla taraftarlarımız en çok ihtiyaç duyduğumuz kişiler. Onlara gerçekten ihtiyacımız var.
- Transfer çalışmalarımız durmayacak
durmamalıdır. Eksiklerimiz var. Tespit ettiğimiz pozisyonlara transfer için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ali Dürüst ve Başkan'ın liderliğinde komitemiz çalışmalarına devam ediyor. Melo transferindeki gibi her şeyin derinden yürümesini umuyorum. <div>
http:/www.kacsantim.org/balik/EmreBerkAkyol1301051984
Liverpool maçının ardından basın toplantısında 'tarihi' açıklamalar yapan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim
BAZI AYRILIKLAR OLACAKTIR
- BİZİM
TFF'YE YARDIMCI OLALIM
- TÜRK futbolu olağanüstü ve sıkıntılı günler yaşıyor. TFF'nin aldığı karara herkes yardımcı olmalı. Şikayet etmeden işimizi yapmalıyız.
- 2000 ruhu yerine G.Saraylılık ruhunu getirmek çok daha önemli. Bütün çalışmalarım bunun üzerine.
TARAFTARLARIMIZA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
- Taraftarımıza önemli görevler düşüyor. Onlarla paylaşmak ve birlikte sevinmek güzel. Hatta üzüntünün onlarla olanı da güzel. Dolayısıyla taraftarlarımız en çok ihtiyaç duyduğumuz kişiler. Onlara gerçekten ihtiyacımız var.
- Transfer çalışmalarımız durmayacak
http:/www.kacsantim.org/balik/EmreBerkAkyol1301051984