- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray'ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da
"Seyrantepe'nin A'dan Z'ye yapımında GS kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Daha kulüple stadın kullanımı için anlaşmayı yapmadık" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
Sinan Erdem Kapalı Spor Kompleksi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmasında Türk Telekom Arena Stadı'nda şahsına yapılan protestolar üzerine açıklamalarda bulundu.
Erdoğan
"Ben Sinan Erdem kapalı Spor Kompleksi'ni tıklım tıklım dolduran kardeşlerimden yuhlama istemiyorum. Çünkü sizin ferasetinize sığınıyorum. Ama bir gerçeğin de bilinmesini istiyorum" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
Değerli kardeşlerim
TOKİ'yle spordan sorumlu devlet bakanımla paylaştık. İhaleyi alan ilk firma bu işi götüremedi. Biz ne olursa olsuın gerekirse bu işi TOKİ olarak bitireceğiz dedik. Bunu ortada bırakamazdık.
GALATASARAY'IN TEK KURUŞU YOKTUR
Şimdi birileri çıkıp Seyrantepe Stadı'nda filancanın falancanın emeği var diyor. Seyrantepe'nin A'dan Z'ye yapımında GS kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Bu tesis Toplu Konut İdaremiz tarafından yapılmıştır. Ve kullanma hakkı da Galatasaray'a verilmiştir. Bunun da anlaşmaları daha yapılmadı
yapılacaktır. Daha kulüple stadın kullanımı için anlaşmayı yapmadık.
"AT DENİZE BALIK BİLMEZSE HALİK BİLİR"
Burada ben
gerekse kavşak düzenlemesiyle toplam 600 trilyon harcadık. Herhalde böyle bir yatırımın karşılığı bu olmamalıydı. Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim. Galatasaray da bu yapılanlardan rahatsız olmuştur. Ama şöyle denir: At denize balık bilmezse halik bilir. <div>
Değerli kardeşlerim
GALATASARAY'IN TEK KURUŞU YOKTUR
Şimdi birileri çıkıp Seyrantepe Stadı'nda filancanın falancanın emeği var diyor. Seyrantepe'nin A'dan Z'ye yapımında GS kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Bu tesis Toplu Konut İdaremiz tarafından yapılmıştır. Ve kullanma hakkı da Galatasaray'a verilmiştir. Bunun da anlaşmaları daha yapılmadı
"AT DENİZE BALIK BİLMEZSE HALİK BİLİR"
Burada ben