Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CHP'ye yeni katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili yolsuzluk iddialarını alaya alan bir yazı kaleme aldı.
SARIGÜL'Ü ÖVDÜ KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ
Hakan uzun süredir yapmadığını yaptı ve Sarıgül hakkındaki iddiaları "en azından iktidarla ilgili yolsuzluk iddiaları ortada dururken" görmezden gelme sebebini açıkladı, bir bakıma Sarıgül'e arka çıktı. Yazının bir başka bölümünde ise Kılıçdaroğlu'nu deyim yerinde ise yerin dibine batırdı. Ahmet Hakan yazısında, "Madem güç elinizde, o halde dökün Sarıgül'ün dosyasını önümüze" dedi.
"KILIÇDAROĞLU'NUN HABERİ OLSUN.."
Öte yandan Ahmet Hakan yazının devamında Kılıçdaroğlu'na sert eleştiriler yöneltti. Kılıçdaroğlu için şunları yazdı:
Sanki "Ortalık biraz daha kokuşsun da her şey benim elime geçsin" der gibi...
Sanki Seyirci kalayım da yesinler birbirlerini" der gibi...
Sanki Dibe vuruş tamamlansın da gözler bana çevrilsin" der gibi...
Etkisiz, güçsüz, enerjisiz, pasif, suskun, geçiştirici, idare-i maslahatçı bir çizgi tutturmuş gidiyor Kemal Bey'in haberi olsun...
Bu kokuşmuşluk, kokuşmuşluğa neden olanlan silip süpüreceği gibi..
SARIGÜL'Ü ÖVDÜ KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ
Hakan uzun süredir yapmadığını yaptı ve Sarıgül hakkındaki iddiaları "en azından iktidarla ilgili yolsuzluk iddiaları ortada dururken" görmezden gelme sebebini açıkladı, bir bakıma Sarıgül'e arka çıktı. Yazının bir başka bölümünde ise Kılıçdaroğlu'nu deyim yerinde ise yerin dibine batırdı. Ahmet Hakan yazısında, "Madem güç elinizde, o halde dökün Sarıgül'ün dosyasını önümüze" dedi.
"KILIÇDAROĞLU'NUN HABERİ OLSUN.."
Öte yandan Ahmet Hakan yazının devamında Kılıçdaroğlu'na sert eleştiriler yöneltti. Kılıçdaroğlu için şunları yazdı:
Sanki "Ortalık biraz daha kokuşsun da her şey benim elime geçsin" der gibi...
Sanki Seyirci kalayım da yesinler birbirlerini" der gibi...
Sanki Dibe vuruş tamamlansın da gözler bana çevrilsin" der gibi...
Etkisiz, güçsüz, enerjisiz, pasif, suskun, geçiştirici, idare-i maslahatçı bir çizgi tutturmuş gidiyor Kemal Bey'in haberi olsun...
Bu kokuşmuşluk, kokuşmuşluğa neden olanlan silip süpüreceği gibi..